Select Page

DAVINES

Davines on italialainen, laadukasta hiuskosmetiikkaa valmistava perheyritys. Toimimme ekologisesti ja käytämme tuotteissa luonnon parhaita raaka-aineita.

Davines on saanut alkunsa Italian Parmassa vuonna 1983, kun Bollatin perhe perusti tutkimuslaboratorion, jossa valmistettiin selektiivisiä hiustenhoitotuotteita tunnetuille kosmetiikkayritykselle ympäri maailmaa. Kymmenen vuotta myöhemmin perheyritys päätti luoda oman selektiivisen kampaamomerkkinsä. Perheen rakkaudesta ja sitoumuksesta sarjaa kohtaan kertoo nimi, Davines, jossa yhdistyy perustajien lasten nimet Davide ja Stefania.

“Luomalla kestävää kauneutta kannustamme ihmisiä pitämään huolta itsestään ja ympäristöstä, jossa he elävät ja työskentelevät. Kannustamme huolehtimaan asioista, joita rakastat.”

Davines on alusta alkaen keskittynyt luomaan laatutuotteita, jotka on tieteellisesti kehitetty toimimaan huipputasolla sekä ilmaisemaan perheyrityksen ainutlaatuista tyyliä, sielukkuutta ja eettisiä arvoja.

10689542_801012689975116_7584442477308099770_n davinesDAVINESIN ARVOT

Lupauksemme, Sustainable Beauty (suom. kestävää kauneutta), on filosofiamme ydin. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat kestävä kauneus, kestävä kehitys ja yhteisöllisyys. Mielestämme eettiset ja ekologiset arvot ovat äärimmäisen tärkeitä.

Tutustumme innokkaina alan uusimpiin trendeihin ja muutoksiin. Seisomme muuttuvassa maailmassa silti aina filosofiamme takana. Uteliaisuus, innostus ja pehmeä arvomaailma ovat asioita, joita haluamme välittää kaikille teille Davines-yhteisöömme kuuluville.

EKOLOGISUUS

Zero Impact on projekti, jossa keskitytään laskemaan, vähentämään ja kompensoimaan CO2-päästöjä, joita tulee toiminnan, tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien kautta. Päästöjä kompensoidaan istuttamalla ja suojelemalla uusia metsiä Italiassa ja muualla maailmassa.

Vuonna 2006 Davines sai ensimmäisenä italialaisena ammattikosmetiikka-alan yrityksenä olla osa tätä projektia.

Nyt Davinesista on tehty Zero Impact -projetin virallinen lähettiläs: Ambassador 2013. Voimme kaikki yhdessä olla ylpeitä siitä, että olemme tehneet töitä tukeaksemme tätä tärkeää projektia. Olemme saaneet aikaan viimeisen kahdeksan vuoden aikana seuraavia tuloksia:

• yli 10 miljoona tuotetta on valmistettu Zero Impact® -projektin mukaisesti.
• Sustainable Beauty Day, Davinesin omaan Zero Impact® -tapahtumaan otti osaa yli 400 kampaamoa Italiassa, minkä seurauksena keräsimme 67 000 € hyväntekeväisyyteen Italian ja Madagascarin metsien hyväksi.
• 300 000 neliökilometriä metsää on suojeltu vuosittain Davineksen toimesta.

Tuotteidemme valmistuksessa käytetään energiaa, jonka tuotannossa on käytetty uusiutuvia luonnonvaroja.
Käytämme vain FCS-sertifioitua paperia, jonka valmistukseen on käytetty tiukkojen ympäristösäädösten ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotettua puuta.

Kannustamme asiakkaitamme kestävään kehitykseen. Tuotteitamme ei testata eläimillä.

ALCHEMIC:

Kirkas väri & terveet hiukset

Alchemic tarjoaa sinulle runsaspigmenttisimmät värishampoot ja hoitoaineet.

Alchemic suojaa hiusten väriä haaalistumisiselta ja syventää niiden sävyä.

Saat nauttia hiustesi upeasta sävystä pidempään.

DAVINES:

Essential Haircare hiushoitotuotteet!
More Inside-tuotteet muotoiluun!

lisätietoa tuotteista www.davines.com19283_772103789532673_3775546374580266812_n

Less is More – Luomu hiustuotteet

images les is more

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin.

index le is moreInnovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan.

Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen.

Käytännöllisyys. Puhtaus. Luonnollisuus.

www.lessismore.at

MAGO

Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural -tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä.

unnamed (1)

Lisätietoja muista pidennys tekniikoista simplynatural.fi

B’LONG

unnamedB’LONG-hiustenpidennystuotteet ammattilaisille. Laajassa pidennystuotevalikoimassa mm. TapeHair -teippihiusnauhat, PreBonds -sinettihiukset erikoiskestävällä SuperBond -sinetillä, perinteiset hiusnauhat ja tarvikkeet – kaikki erittäin kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä. Järjestämme säännöllisesti eri paikkakunnilla koulutuksia, joissa perehdytään eri perustekniikoihin ja erilaisiin mahdollisuuksiin, joita B’LONG-tuotteet antavat luovaan työskentelyyn pidennysten ja tuuhennusten parissa.Lisää tietoa B’LONG -tuotteista saat tuotemerkin omilta sivuilta. Sivuilta löydät hyödyllistä tietoa hiustenpidennyksistä ja pidennyspalvelun markkinoinnista sekä suomen suosituimman kampaamohaun.

lisätietoa B’LONG -sivut löytyvät osoitteesta www.hiustenpidennys.fi

IdHAIR Elements

unnamed (1)IdHAIR elements on syntynyt vahvasta pohjoisen ankaran ilmaston sekä hiusten rakenteen tuntemuksestamme. IdHAIR elements -tuotteet sisältävät luonnon parhaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä lainkaan parabeeneja. Nauti miellyttävän rentouttavasta puhtauden tuoksusta samalla kun tuotteet syleilevät ja hellivät hiuksiasi!

PRESTYLINGCOMPLEX
Ainutlaatuinen PSC-yhdiste (PRE STYLING COMPLEX) ei ainoastaan valmista hiuksia tulevaan muotoiluun, vaan myös suojaa niitä alusta loppuun saakka. PSC sisältää muun muassa pohjoismaista puuvillaa, joka on erityisen kallisarvoinen ainesosa, sillä se muodostaa suojaavan ja kosteuttavan kalvon hiuksiin. PSC tarjoaa myös UV- ja lämpösuojan ja näin ehkäisee hiusten kuivumista sekä antaa niille maksimaalisen suojan auringon haittavaikutuksia sekä lämpölaitteiden kuumuutta vastaan. Koska tuotteet on kehitetty erityisesti pohjoismaisille hiuksille, ne tekevät jopa kaikkein hauraimmista ja hennoimmista hiuksista puhtaat, terveet ja kiiltävät yksinkertaisesti.
Upean silkkiset hiukset samalla vahvistaen niiden rakennetta ja luonnollista vastustuskykyä – varastoi hiustesi elinvoima IdHAIR elements -tuotteilla!

unnamed (1)

LOGONA

unnamedLOGONAN juuret ovat 1970-luvun Saksassa, jolloin Euroopan yli pyyhkäisi ensimmäinen ympäristötietouden aalto. Luomuviljely, uusiutuvat energiamuodot ja vastuu ympäristöstä nostivat silloin ensi kertaa päätään. Vuonna 1975 ryhmä Hannoverilaisia nuoria edelläkävijöitä perustivat pienen putiikin, jossa oli alkuun vain muutama luonnonmukainen myyntiartikkeli. Vuonna 1977 he kehittävät muutamia luonnonmukaisia vartalotuotteita – idea LOGONA:sta sai alkunsa.

LOGONA käyttää tuotannossaan vain parhaita luonnon raaka-aineita, kuten ensiluokkaisia kasviöljyjä ja –vahoja, yrttiuutteita sekä kukkatisleitä. Kasviraaka-aineista valitaan luomua aina kun se on mahdollista jatkuvalle tuotannolle. LOGONA on myös sitoutunut viimeisimpien ekologisten standardien mukaiseen mahdollisimman ympäristöystävälliseen tuotantoon, minimoimaan pakkausmateriaaleja sekä kierrättämään jätteitänsä mahdollisimman tehokkaasti.

LOGONA-tuotteilla on BDIH- ja NaTrue-sertifiointi

Lisätietoa:

http://www.naturalgoodscompany.com/

IdHAIR

unnamedIdHAIR Hair Paint on täydellisen peittävä matala-ammoniakkinen kestovärijärjestelmä, jolla luot kiiltäviä ja varmoja värituloksia kustannustehokkaasti.

IdHAIR ColourID on uudenaikainen ammoniakiton kestovärijärjestelmä, jolla luot kiiltäviä ja puhtaita värituloksia sekä upeita taittoja!