Valitse sivu

ekopharma-logo

EkoPharma Professional – Kaunis ja terve iho suomalaisten luomumarjojen voimalla.

EkoPharma Professional- tuotteet pohjautuvat suomalaisiin luomumarjoihin, joita ihomme ja kehomme ovat oppineet käyttämään ravintona kautta historiamme. Luomumarjojen raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat aineosat ovat terveen ja kauniin ihon salaisuus.

Suomalaiset luomumarjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen ankaran ja kylmän kuukauden jälkeen. Luomumarjat ovat vitamiinirikkaita ja niiden antioksidanttinen teho on suuri. Marjojen siemenöljyt ja marja- ja lehtiuutteet ravitsevat ja hoitavat ihoa tehokkaasti.

EkoPharma Professional- sarjasta löytyvät ihonhoito tuotteet jokaiselle ihotyypille.

  • TYRNI-linja, uudistaa ja kiinteyttää ihoa.
  • MUSTAHERUKKA-linja, rauhoittaa ja vahvistaa ihoa.
  • VADELMA-linja, kosteuttaa ja heleyttää ihoa.
  • KARPALO-linja, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa.
  • Sarjasta löytyvät ihonhoito tuotteet myös vartalolle, käsille ja jaloille sekä miehille.

 

Teho perustuu bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa.

Hyvä siedettävyys on tärkeä EkoPharma- tuotteissa. Ne on suunniteltu sisältämään vain sen mitä iho tarvitsee voidakseen hyvin. Tuotteet eivät sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita. Säilyvyyttä takaamaan tuotteissa käytetään kasviperäisiä, ruususta ja riisinkuoresta eristettyjä aineita.

EkoPharma- tuotteissa on ihanat ja lempeät marjoista tulevat tuoksut. Mustaherukka-hoitolinja on viety äärimmilleen herkän ja allergisen ihon hoidossa. Se on täysin hajusteeton eikä se sisällä edes luonnonkosmetiikassa hyväksyttäviä tuoksuaineita.

Naviter Oy:n valmistamat EkoPharma Professional- tuotteet ovat kotimaisia, niiden tuotekehitys, valmistus ja pakkaus tapahtuvat suomessa. EkoPharma Professional- sarjalle on myönnetty avainlipputunnus. Ympäristöön kohdistuvat haitat pidetään mahdollisimman pieninä ja tuotteiden suunnittelussa otetaan huomioon tuotteiden koko elinkaari, tuotteen valmistuksesta sen käyttöön ja käytön jälkeiseen hävittämiseen ja kierrättämiseen.

EkoPharma Professional- tuotteiden raaka-aine valinnoissa ja tuotannossa noudatetaan luonnonkosmetiikan kriteereitä. Sarjalle on myönnetty suomalainen FI-Natura luonnonkosmetiikka sertifikaatti. Tämän merkin nähdessään kuluttaja voi luottaa, että kyseessä on aidot luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävä tuote.

EkoPharma- tuotteet sisältävät pääsääntöisesti vain kasviperäisiä raaka-aineita. Muutamissa tuotteissa on luonnonkosmetiikan hyväksymiä eläinperäisiä aineita kuten mehiläisvahaa. 100% vegaanit tuotteet tunnistat vegan-merkistä. Naviter Oy:n valmistamat tuotteet ovat 100% eläinkokeetonta kosmetiikkaa.

www.naviter.fi