Select Page

unnamed (1)IdHAIR elements on syntynyt vahvasta pohjoisen ankaran ilmaston sekä hiusten rakenteen tuntemuksestamme. IdHAIR elements -tuotteet sisältävät luonnon parhaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä lainkaan parabeeneja. Nauti miellyttävän rentouttavasta puhtauden tuoksusta samalla kun tuotteet syleilevät ja hellivät hiuksiasi!

PRESTYLINGCOMPLEX
Ainutlaatuinen PSC-yhdiste (PRE STYLING COMPLEX) ei ainoastaan valmista hiuksia tulevaan muotoiluun, vaan myös suojaa niitä alusta loppuun saakka. PSC sisältää muun muassa pohjoismaista puuvillaa, joka on erityisen kallisarvoinen ainesosa, sillä se muodostaa suojaavan ja kosteuttavan kalvon hiuksiin. PSC tarjoaa myös UV- ja lämpösuojan ja näin ehkäisee hiusten kuivumista sekä antaa niille maksimaalisen suojan auringon haittavaikutuksia sekä lämpölaitteiden kuumuutta vastaan. Koska tuotteet on kehitetty erityisesti pohjoismaisille hiuksille, ne tekevät jopa kaikkein hauraimmista ja hennoimmista hiuksista puhtaat, terveet ja kiiltävät yksinkertaisesti.
Upean silkkiset hiukset samalla vahvistaen niiden rakennetta ja luonnollista vastustuskykyä – varastoi hiustesi elinvoima IdHAIR elements -tuotteilla!

unnamed (1)