Select Page

Davines on italialainen, laadukasta hiuskosmetiikkaa valmistava perheyritys. Toimimme ekologisesti ja käytämme tuotteissa luonnon parhaita raaka-aineita.

Davines on saanut alkunsa Italian Parmassa vuonna 1983, kun Bollatin perhe perusti tutkimuslaboratorion, jossa valmistettiin selektiivisiä hiustenhoitotuotteita tunnetuille kosmetiikkayritykselle ympäri maailmaa. Kymmenen vuotta myöhemmin perheyritys päätti luoda oman selektiivisen kampaamomerkkinsä. Perheen rakkaudesta ja sitoumuksesta sarjaa kohtaan kertoo nimi, Davines, jossa yhdistyy perustajien lasten nimet Davide ja Stefania.

“Luomalla kestävää kauneutta kannustamme ihmisiä pitämään huolta itsestään ja ympäristöstä, jossa he elävät ja työskentelevät. Kannustamme huolehtimaan asioista, joita rakastat.”

Davines on alusta alkaen keskittynyt luomaan laatutuotteita, jotka on tieteellisesti kehitetty toimimaan huipputasolla sekä ilmaisemaan perheyrityksen ainutlaatuista tyyliä, sielukkuutta ja eettisiä arvoja.

10689542_801012689975116_7584442477308099770_n davinesDAVINESIN ARVOT

Lupauksemme, Sustainable Beauty (suom. kestävää kauneutta), on filosofiamme ydin. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat kestävä kauneus, kestävä kehitys ja yhteisöllisyys. Mielestämme eettiset ja ekologiset arvot ovat äärimmäisen tärkeitä.

Tutustumme innokkaina alan uusimpiin trendeihin ja muutoksiin. Seisomme muuttuvassa maailmassa silti aina filosofiamme takana. Uteliaisuus, innostus ja pehmeä arvomaailma ovat asioita, joita haluamme välittää kaikille teille Davines-yhteisöömme kuuluville.

EKOLOGISUUS

Zero Impact on projekti, jossa keskitytään laskemaan, vähentämään ja kompensoimaan CO2-päästöjä, joita tulee toiminnan, tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien kautta. Päästöjä kompensoidaan istuttamalla ja suojelemalla uusia metsiä Italiassa ja muualla maailmassa.

Vuonna 2006 Davines sai ensimmäisenä italialaisena ammattikosmetiikka-alan yrityksenä olla osa tätä projektia.

Nyt Davinesista on tehty Zero Impact -projetin virallinen lähettiläs: Ambassador 2013. Voimme kaikki yhdessä olla ylpeitä siitä, että olemme tehneet töitä tukeaksemme tätä tärkeää projektia. Olemme saaneet aikaan viimeisen kahdeksan vuoden aikana seuraavia tuloksia:

• yli 10 miljoona tuotetta on valmistettu Zero Impact® -projektin mukaisesti.
• Sustainable Beauty Day, Davinesin omaan Zero Impact® -tapahtumaan otti osaa yli 400 kampaamoa Italiassa, minkä seurauksena keräsimme 67 000 € hyväntekeväisyyteen Italian ja Madagascarin metsien hyväksi.
• 300 000 neliökilometriä metsää on suojeltu vuosittain Davineksen toimesta.

Tuotteidemme valmistuksessa käytetään energiaa, jonka tuotannossa on käytetty uusiutuvia luonnonvaroja.
Käytämme vain FCS-sertifioitua paperia, jonka valmistukseen on käytetty tiukkojen ympäristösäädösten ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotettua puuta.

Kannustamme asiakkaitamme kestävään kehitykseen. Tuotteitamme ei testata eläimillä.

ALCHEMIC:

Kirkas väri & terveet hiukset

Alchemic tarjoaa sinulle runsaspigmenttisimmät värishampoot ja hoitoaineet.

Alchemic suojaa hiusten väriä haaalistumisiselta ja syventää niiden sävyä.

Saat nauttia hiustesi upeasta sävystä pidempään.

DAVINES:

Essential Haircare hiushoitotuotteet!
More Inside-tuotteet muotoiluun!

lisätietoa tuotteista www.davines.com19283_772103789532673_3775546374580266812_n